Nu ook King & Queen badjassen voor thuis!

King badjasKing & Queen kleding is iets dat je veel voorbij ziet komen op straat. Maar vanaf vandaag hebben we ook King Queen badjassen, speciaal voor thuis! Zo kun je voortaan als echte koning en koningin door het huis rondlopen. Natuurlijk is de King and Queen badjas ook hartstikke leuk om mee te nemen als je op reis gaat in binnen- of buitenland. Of leg ze klaar als je logees krijgt en wacht hun blij verraste reactie af!

Speciaal voor onze vaste bezoekers hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden. Als je al eens hebt gezocht naar deze badjassen, dan weet je dat er al snel €80,- per stuk voor gevraagd wordt. Dat vinden wij van 1001Caps nou net iets te gortig en daarom hebben we een prachtige aanbieding samengesteld. Onze King & Queen badjas van echte, zachte badstof is tijdelijk voor slechts €49,95 te bestellen in maar liefst twee kleuren, namelijk zwart en wit!

Het borduursel op de rug is groot en van hoge kwaliteit, precies zoals we dat graag zien bij 1001Caps. Dus, ga jij komende zondagochtend even super hard chillen op de bank? Bekijk dan snel deze prachtige bathrobe badjassen met King & Queen borduursel en maak indruk op je vriend(in).

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}