Familie kersttruien voor het hele gezin

Klik hier om alle kersttruien voor families in onze shop te bekijken!

Zowel de leukste als de meest foute familie kersttruien vind je vanaf nu bij 1001Caps! We noemen deze collectie familie kersttruien, omdat er een sweater voor het hele gezin te bestellen is. Vader, dochter, moeder en zoon; echt iedereen kan een mooie outfit uitkiezen. De verschillende designs en opdrukken zijn verkrijgbaar in zowel volwassene- als kindermaten. Daarom is het zelfs mogelijk om dezelfde trui te dragen met de gehele familie!

Grappige kersttruien voor families, gezinnen & vrienden

De sweaters komen in drie vormen, namelijk de bekende foute kersttrui, de kersttrui met tekst en de kersttruien met een grote maat. Deze zijn in maar liefst drie kleuren verkrijgbaar: groen, rood en zwart. Dus als je allemaal dezelfde opdruk wil hebben, dan kun je nog wel een andere kleur trui uitkiezen. Zo breng je toch een beetje variatie aan in de kleding die jullie dragen wanneer de cadeautjes uitgepakt worden!

Bijna alle teksten die we hebben bedacht zijn grappig of een beetje fout. Van de kreet ´Santa Made Me Do It´ tot ´Merry Chistmas Ya Filthy Animal´. We vinden het namelijk fijn als onze sweaters een reactie bij mensen ontlokken. Maar ook voor de families die het netjes willen houden, hebben we een hele mooie collectie. Hierbij kun je denken aan kersttruien met een tekst als ´Merry Christmas´ of ´Team Santa´. Met deze outfits kun je gerust een bezoekje brengen aan opa en oma.

Klik hier om alle kersttruien voor families in onze shop te bekijken!