Streetwear voor dames, heren & kinderen

1001Caps maakt uitdagende streetwear die je op social media voorbij ziet komen! Onze unieke bedrukte kleding maakt sinds een aantal jaar onderdeel uit van het straatbeeld in zowel Nederland als België. Iedere maand wordt er wel een nieuwe collectie toegevoegd, zodat je ieder seizoen in een frisse outfit kunt shinen!

In de webshop vind je tevens vele soorten koppel kleding (King & Queen, Bonnie & Clyde, Blondie & Brownie, Mr & Mrs etc.) voor jong en oud. Je bestelt hier niet alleen hoodies, truien en t-shirts voor stelletjes, maar ook joggingbroeken, snapback caps en zelfs babykleding. Het is de bedoeling dat je voor de hele familie een origineel kledingstuk kunt scoren bij 1001Caps.

Onze kleding is van degelijke kwaliteit en gaat dan ook ontzettend lang mee. Voor ons is het een absolute must om hoogwaardig textiel aan te bieden waar je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Daarom zijn er in iedere categorie een aantal scherpe aanbiedingen te vinden! Uiteraard zijn alle prints met professionele drukapparaturen geplaatst, waardoor deze nooit loslaten (ook niet na veelvuldig wassen).

We wensen je veel shopplezier en we staan iedere werkdag klaar om al je vragen te beantwoorden!

Met vriendelijke groet,

Team 1001Caps

© Alle rechten voorbehouden | 1001Caps.nl
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-down-circle