Over ons

1001CAPS STREETWEAR VOOR DAMES, HEREN & KIDS

1001Caps maakt hippe, uitdagende streetwear zoals je die op social media langs ziet komen! Unieke bedrukte kleding (zoals de bekende King & Queen truien) is tegenwoordig geen uitzondering, maar eerder een regel als je buiten op straat loopt. Iedere maand bedenken wij dan ook nieuwe collecties, zodat je in een frisse outfit kunt gaan stralen.

In de webshop vind je alle soorten koppel kleding (King & Queen, Bonnie & Clyde, Blondie & Brownie etc.) voor jong en oud. Het kan ons niet gek genoeg; daarom bestel je hier niet alleen hoodies, truien en t-shirts, maar ook joggingbroeken, snapback caps en zelfs babykleding. Het is de bedoeling dat je hier voor het hele gezin een origineel kledingstuk met opdruk kunt halen.

Alle kleding is van degelijke kwaliteit en gaat dan ook ontzettend lang mee. Voor ons is het een absolute must om hoogwaardig textiel aan te bieden waar je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Daarom zijn er in iedere categorie altijd een aantal scherpe aanbiedingen te vinden! Uiteraard zijn alle bedrukkingen met professionele bedrukkingsapparatuur geplaatst, waardoor deze nooit loslaten (ook niet na veelvuldig wassen).

We wensen je veel shopplezier en we staan iedere werkdag paraat om al je vragen te beantwoorden!

Met vriendelijke groet,

Team 1001Caps