Waarschijnlijk heb je al wel gezien dat 1001Caps naast caps en snapbacks ook steeds meer bedrukte kleding heeft. We willen de vette borduursels van onze petten namelijk uitbreiden en ze overzetten naar sweaters, shirts, mutsen en meer! Omdat onze kledinglijn flink in populariteit is gestegen de afgelopen maanden, hebben we de beste partner gevonden voor onze nieuwe bedrukte kleding: 101Promotions

Bedrukte kleding Achos Media

101Promotions.nl is een textieldrukkerij om unieke sweaters te laten bedrukken, gevestigd in Groningen. Wij wilden een partner die alle soorten opdrukken kan zetten op verschillende soorten textiel. Van een King & Queen borduursel op een cap tot een grote Blondie & Brownie zeefdruk op de rugzijde van een trui. Via hun webshop 101Truibedrukken hebben we een aanvraag geplaatst met onze nieuwe kledingdesigns.

Al snel was het duidelijk dat de mensen van 101Promotions onze kledinglijn het best konden uitvoeren. Niet alleen in prijs, maar ook in drukmogelijkheden springen ze er met kop en schouders bovenuit. En natuurlijk willen we alleen de beste sweaters, hoodies, caps en mutsen bedrukken voor onze trouwe klanten. Houdt de webshop dus in de gaten, want (zoals eerder aangekondigd) gaan we binnenkort helemaal los met onze nieuwe, gave ontwerpen!

© Alle rechten voorbehouden | 1001Caps.nl
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-down-circle