Uitbreiding van de King & Queen sweaters en hoodies

Het is een gekkenhuis hier bij 1001Caps! De Blondie & Brownie sweaters (en hoodies ook trouwens) vliegen de deur uit. Kerst komt er natuurlijk aan en we doen ons uiterste best om alle bestellingen voor de feestdagen uit te leveren 😀 Ontzettend bedankt voor de positieve reacties, die waarderen we enorm. En daarom … *tromgeroffel* … hebben we ons voorgenomen om deze maand een uitbreiding te maken op de King & Queen truien!

Neem alvast even een kijkje voor het huidige aanbod King Queen sweaters. Voor nu hebben één sweater en één hoodie in de webshop staan. Maar over twee weken staat deze vol met 10 nieuwe designs! We zijn op het moment bezig met de nieuwe ontwerpen, dus die zie volgende week al online verschijnen.

Nogmaals, bedankt voor alle leuke mails en reacties. Volg je 1001Caps al op Facebook en Instagram? Zo niet, snel doen! Want we gaan binnenkort los met allerlei leuke aanbiedingen en vette, nieuwe kleding. Ook kun je ons je eigen teksten PM-en of mailen, dan maken we je kleding helemaal op maat.

Groet,

Team 1001Caps