Vaderdag tips baby: rompers met opdruk!

Jij zoekt Vaderdag tips in combinatie met de baby? Dan is 1001Caps de plek om jouw cadeautje te bestellen. Speciaal voor dit jaar hebben we een aantal Vaderdag tips voor de baby bedacht, want we hebben nu unieke babykleding met een leuke bedrukking! Denk bijvoorbeeld aan een romper of slabbetje met “Best Daddy Ever” of “Papa’s Prinses”. Hieronder vind je onze top 5 tips voor Vaderdag, voor vaders die een kleintje over de vloer hebben kruipen.

Tip 5. Lief Vaderdag rompertje met papa erop

Gewoon een lief cadeau geven, omdat je houdt van jullie kleintje en je partner? Dan is deze Vaderdag tip waarschijnlijk precies wat je zoekt. Onderstaande rompers zijn overigens ook in andere kleuren te verkrijgen, zoals roze, blauw en zwart!

Papa Prinsesje Romper Papa Prinsje Romper Romper_Papa_Knuffel

Tip 4. “Best Dad Ever” romper om papa een complimentje te geven

Vaderdag romper Vaderdag romper Best Dad ever Vaderdag babykleding

Tip 3. Vaderdag romper met een grapje, voor onhandige vaders

Heb jij te maken met een onhandige vader of wil je gewoon even een grapje uithalen? Dan is deze Vaderdag romper de leukste die je hier kunt vinden. Voor jongetjes en meisjes is dit rompertje ook te bestellen in de kleuren blauw, roze en zwart.

Vaderdag romper Je kan het pap

Tip 2. Vaderdag babykleding voor de narcistische papa’s onder ons

Vaderdag romper Cute

Tip 1. Combinatie van babykleding en Vaderdag kleding!

Een aantal designs die gemaakt zijn voor de babykleding, zijn ook te bestellen voor de Vaderdag truien, hoodies en t-shirts. Zo kun je jouw kindje en de papa dezelfde kleding geven, zodat ze allebei verrast worden met een cadeautje!

Vaderdag romper Vaderdag hoodie Best Dad Ever Vaderdag trui best dad ever Vaderdag shirt Best Dad Ever 1